Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Salut informa a l'Ajuntament que no traurà el Servei de Ginecologia del CAP

La regidora de Sanitat, Soraya Real, ha contactat amb responsables del CatSalut després del neguit mostrat per les usuàries del CAP per la possible supressió del Servei de Ginecologia. Des de l’Organisme s'ha manifestat que “no està sobre la taula” la seva retirada en aquests moments. 

Des del CatSalut també han confirmat que l’agenda per donar hores per a aquest especialista està oberta més enllà del pròxim mes de gener, per a qui vulgui demanar hora. Al mateix temps, s'ha informat que el ginecòleg té previst fer vacances des de finals de desembre fins a finals de gener i que, quan les finalitzi, es tornarà a incorporar al CAP. 

Responsables del CatSalut han garantit que qualsevol canvi que es pugui produir, ja sigui en Ginecologia o en altres serveis del CAP d’Arenys, es comunicarà prèviament a l’Ajuntament. 

Així mateix, l’Ajuntament ha traslladat al CatSalut la necessitat  d’actualitzar els aparells de la consulta de Ginecologia, per tal que l’especialista pugui diagnosticar al CAP d’Arenys i no calgui que les persones usuàries s'hagin de traslladar a Mataró.

 

Publicat el 23 d'octubre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^