Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament treballa perquè les obres de la nova Biblioteca es reprenguin a principis de 2024

Les empreses implicades en les obres de les Clarisses i els representants municipals s’han trobat aquesta setmana per fer una visita a l’obra i una posterior reunió. L’alcalde, el regidor d’Urbanisme, el coordinador d’àrees de l’Ajuntament i tècnics municipals es van reunir amb representants de Gicsa i Ecoclima, adjudicatàries de les obres i les instal·lacions, la direcció facultativa de l’obra i l’UTE d’arquitectes redactors.

Es va anar a comprovar in situ com havien quedat les feines realitzades fins ara i es va parlar en el mateix terreny dels dubtes i problemes amb els quals s’havien trobat Gicsa i Ecoclima a nivell tècnic. Cada part va posar sobre la taula el que necessitava i com veien el projecte. 

El Govern creu que totes les parts es van entendre i, si tot va bé, les obres podrien reprendre’s a principis del pròxim 2024, un cop els redactors tinguin a punt la documentació amb el que la constructora demana que si li aclareixi. Es va acordar treballar de manera consensuada entre totes les parts i en cas de trobar alguna dificultat durant l’obra poder resoldre-la conjuntament. 

Les obres de la nova Biblioteca van quedar aturades quan Gicsa i Ecoclima, adjudicatàries de les obres i les instal·lacions, van sol·licitar una aturada de dos mesos per tal de resoldre les mancances detectades al projecte i poder seguir la seva execució amb garanties.  

 

Publicat el 23 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^