Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Consell d'Esports s'ha tornat a posar en marxa aquesta setmana

A la reunió del dilluns 27 de novembre van assistir l’alcalde, Estanis Fors, el regidor de l’Àrea, Pau Moret, representants d’ERC, PSC, CUP, AeC i PP, així com integrants de les entitats esportives FEDAMAR, Vòlei Papis, Club Patinatge Artístic, La Conxorxa, Club de Pesca Mar Esport, Arenys Bàsquet, Club de Rem, Sinera United, Club Ciclista Arenys, Penya Apa Anem-hi, Club Vòlei Arenys, Club de Futbol Arenys, Club Nàutic, Futsal Arenys i Club de Triatló. 

El regidor Pau Moret va fer un balanç dels primers mesos de mandat i va parlar sobre la situació de diferents projectes, com són les noves pistes d’atletisme, la coberta del pavelló 1, les millores a la pista exterior, la substitució de la gespa del Bernat Coll i el nou camp de futbol 7. 

També es va parlar de la celebració de la Nit de l’Esport el pròxim 21 de desembre. Així mateix, es farà un reconeixement als esportistes que més han destacat al llarg de la temporada 2022-2023 durant un sopar que tindrà lloc al Pavelló 1. 

Per finalitzar, hi va haver un torn de preguntes de les entitats que van girar entorn de la seguretat en les instal·lacions i de les subvencions.   

 

Publicat el 28 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^