Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Èxit de la Nit de l'Esport d'Arenys


Unes 350 persones van seguir l’acte que es va tenir lloc el dijous 21 de desembre a la nit al Pavelló del Fondo de les Creus. El tret de sortida de la Nit de l'Esport va ser un sopar. Posteriorment es van lliurar els reconeixements als esportistes, la Menció Bernat Coll i es va homenatjar a dos arenyencs vinculats a entitats esportives de la vila que ens han deixat aquest any. Els reconeixements els van entregar regidors del govern i de l'oposició, així com l’anterior regidora d’Esports, Mònica Danés. També hi van ser presents l’alcalde d’Arenys de Munt i el regidor d’Esports del municipi veí. 

La Menció Bernat Coll, que premia l’esforç i la col·laboració d’un voluntari en l’esport local, va ser per Joan Navarro, de la Penya Apa Anem-hi. Navarro va agafar el relleu a Montse Puigvert, que ens va deixar el passat mes d’abril, amb la secció de formació escolar. Les candidatures han estat proposades per les mateixes entitats esportives i sotmeses a la votació d’un jurat format pels quatre darrers regidors d’Esports: Estanis Fors, Jordi Muñiz, Mònica Danés i l’actual regidor, Pau Moret. El reconeixement el van entregar integrants de la família de Bernat Coll.  

A més de Joan Navarro, també estaven nominats Ivet Plana, del Club Patinatge Artístic, i José Abellán, del Club de Futbol Arenys. 

D’altra banda, un dels moments més emotius de la Nit de l’Esport va ser el recordatori que es va fer a dues persones que han dedicat hores, esforços i sacrificis per l’esport arenyenc i que ens han deixat aquest any. Es tracta de Montse Puigvert, de la Penya Apa Anem-hi, i Albert Martí, exjugador de futbol. 

Es van reconèixer els èxits d’esportistes de 15 entitats de la vila: Futsal Arenys, Club Nàutic Arenys, Dochang Arenys, Associació Kungfu Arenys, Club Pesca Mar-Sport, Penya Apa Anem-hi, Club Vòlei Platja Arenys, Club de Rem Arenys, Associació Tir amb Arc La Conxorxa, Club de Futbol Arenys, Club Arenys Bàsquet, Club Hoquei Arenys, Club Patinatge Artístic, Arenys de Mar Club Ciclista i Club Voleibol Arenys. 

A més, també es van entregar guardons als esportistes que han assolit triomfs més enllà de les entitats d’Arenys: 

Diego Kunda, de la secció de voleibol del F.C.Barcelona.

Luke Belda, de l’equip de voleibol Rio Duero Soria. 

Hugo Moret, de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell. 

Marta Mitjans, amb el Club d'Atletisme Playas de Castellón. 

Esther Gil, del Club d'Atletisme JAB Berga. 

Dídac Plana, de la secció de futbol sala del F.C.Barcelona. 

Ruth Herce, del Club Atletisme Canovelles. 

Martí Clariana, del Club Rugbi Sant Cugat. 

Pep Moré, del Club Atletisme Sports Canet.

Feliu Torrus, de l’equip Ultimate Móstoles de la Kings League. 

Iolanda Agulló, de l’equip Club Esgrima Maresme. 

Publicat el 22 de desembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^