Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Generalitat farà una primera intervenció als pisos socials del Pla dels Frares el mes de gener

Així ho ha comunicat l’Agència Catalana de l’Habitatge després que l’Ajuntament d’Arenys de Mar s’hi hagi posat en contacte diverses vegades per demanar quan es tenia previst realitzar alguna actuació, un cop feta una visita als pisos ara fa dos mesos. Des del Govern municipal es vol destacar la preocupació i l'interès per intentar trobar una solució als problemes dels habitatges i el seu entorn. Per aquest motiu, al final s’ha contactat amb el director de Promoció de l’Habitatge, Albert Toledo. 

S’ha informat a l’Ajuntament que es faran les primeres actuacions de neteja del patí i pintura dels bancs de la zona comunitària, així com de sanejament de l’esquerda de la façana posterior, entre altres, a principis d’any. A més, en aquests moments està en marxa la redacció del projecte tècnic del sanejament dels cantells de l’edifici. 

D’altra banda, pel que fa a les ocupacions dels trasters, l’Agència Catalana de l’Habitatge ha comunicat que els Serveis jurídics estan ultimant la preparació de les demandes per interposar-les el més aviat possible. 

L’Ajuntament ha demanat una nova reunió amb el director de l’Agència Catalana de l’Habitatge per seguir parlant de les actuacions que s’han de portar a terme. 

 

Publicat el 28 de desembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^