Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reunió amb l'Agència Catalana de Joventut per parlar del Carnet Jove Local

L’alcalde, Estanis Fors; la regidora de Joventut, Marta Serrano: el regidor de Promoció Econòmica, Ramir Vidal, i la tècnica de Joventut, Helena Saurí, es van reunir l’1 de febrer amb el director del Carnet Jove de l’Agència Catalana de Joventut, Domènec Ballester, i el director i el project management de Market AAD, Joan Oliva i Miguel Gerona, respectivament.  

En la trobada es va fer una valoració i presentació dels resultats des dels inicis de la implantació del Carnet Jove a Arenys. Del 2022 al 2023 hi ha hagut un augment del 2,01 % de titulars al municipi. 

En l’enquesta de satisfacció per part de les empreses col·laboradores, a la qual han contestat el 75 % de les empreses locals que hi participen, es valora amb el 75 % l’efectivitat i els motius pels quals es realitzen els descomptes, per ajudar els joves (43,8 %) i per atreure nous clients (25 %). 

Encara que es tracta d’una acció que es vol valorar a mig termini, ja es consideren positivament els resultats. Se seguirà treballant i col·laborant entre les administracions per promoure el comerç local i ajudar els joves en el seu temps d’oci i el seu dia a dia.

Per a més informació sobre el que ofereix el Carnet Jove d’Arenys de Mar es pot accedir a l'enllaç. A més, els joves que tenen el Carnet reben un butlletí amb les informacions destacades i els descomptes al seu abast, informació i promoció.

 

 

Publicat el 5 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^