Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Mostra literària>Les inscripcions per a la 43a Mostra Literària s'obren aquest 23 de maig
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Les inscripcions per a la 43a Mostra Literària s'obren aquest 23 de maig

Les inscripcions per a les creacions literàries per a la 43a Mostra Literària d’Arenys de Mar, Premis Mossèn Martí Amagat, s’obriran aquest dijous 23 de maig. El certamen manté les mateixes bases respecte a l’edició passada i el termini de presentació d'originals és obert fins al pròxim 12 de juny.

Les bases permeten la participació a tothom qui sigui resident a Arenys de Mar o hi estigui vinculat per feina o estudis pot presentar el seus treballs en la modalitat de prosa o poesia.  

Hi ha cinc grups segons l’edat i també es manté la categoria de microrelats adreçada a les persones majors de 15 anys. A través del web es poden presentar els treballs, així com accedir a més informació sobre les bases de la convocatòria.

Els premis per a les categories A, B i C consisteixen en lots de llibres. Els premis destinats als guanyadors de les categories D i E, en les modalitats de prosa i poesia, són de  200 i 300 euros, respectivament.  En el cas del premi de microrelats, el premi també són llibres.

Els treballs guanyadors de la Mostra arenyenca passaran a participar a la Mostra Literària del Maresme.

Podeu accedir a tota la informació de la 43a Mostra Literària en aquest enllaç

Publicat el 22 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^