Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Preparació de la zona de banyistes a les platges d'Arenys

Aquest dimarts 28 i dimecres 29 de maig es duran a terme els treballs de preparació de les platges a les zones de banyistes de cara a l’inici de la temporada de bany, que arrenca aquest pròxim 1 de juny. Aquest any, tampoc hi haurà servei de dutxes. 

El servei de socorrisme es posarà en marxa aquest mateix dia. Fins al dia 30 de juny i els dies 1, 7, 8, 11, 14 i 15 de setembre serà en horari de temporada baixa de 10:30 a 17:30 hores. La temporada alta serà de l’1 de juliol al 31 d’agost de 10:00 a 17:30 hores. 

La neteja de les platges en temporada alta es va activar per Setmana Santa i es tornarà a activar-se de l’ 1 de juny al 30 de setembre. De l’1 d’octubre al 31 d’octubre es farà en temporada mitjana i  de l’1 de novembre al 17 de març en temporada baixa. El servei l’oferirà, de nou, l’Arca del Maresme després de guanyar el concurs. 

Altres serveis com els lavabos incrementen i estaran instal·lats de l’1 de juny al 30 de setembre un total de 7 lavabos (1 Musclera, 3 Cavaió, 3 Picòrdia)

Les tasques d’abalisament acabaran aquest 31 de maig. 

La platja de gossos també obre aquest 1 de juny 

A partir de l'1 de juny fins al 15 de setembre, els gossos només podran accedir a les platges de la vila en horari de 8 del vespre a 8 del matí. Es posa en marxa així, un any més, l'horari d'estiu d'accés a les platges per als animals, amb motiu de la gran afluència de banyistes que es registra en aquestes dates a causa de la temporada de bany.

Coincidint amb el nou horari d'accés a les platges per a gossos, també tornarà a habilitar-se la zona de bany per a gossos a la platja de la Picòrdia. 

 

 

 

Publicat el 27 de maig de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^