Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Avaluació dels danys per a planificar arranjaments després de la forta pluja del passat 1 de juny

Aquest matí, Urbanisme, Serveis Municipals i Medi Ambient han fet una avaluació dels danys per planificar l’arranjament dels elements afectats per la pluja.

Al danys ocasionats per l’aiguat, com la caiguda d’un tram del mur del Pla dels Frares o del paviment de carrers com el Margarides o Perera, també s’hi ha d’afegir altres que s’han vist posteriorment. És el cas de la caiguda part de la paret del pas subterrani baixant la riera a mà dreta, probablement per la quantitat d’aigua que va sobresaturar el col·lector. Aquest pas es manté encara tancat al pas de les persones des de dissabte.

D’altra banda, la regidoria de Medi Ambient té previst fer un nou inventariat dels arbres de la riera a través de la Diputació de Barcelona que es farà a finals de juny. Aquest any l’organisme supramunicipal ha concedit els diners per a poder-ho dur a terme a través del catàleg de serveis 2024 i el recurs de “Suport a la gestió i maneig del verd”. L’objectiu és millorar l’estat dels plataners i minvar el risc pels usuaris de la riera. Aquest recurs s’havia demanat recurrentment cada any però no ha estat fins aquest any que s’ha concedit.  

Brigada Municipal, Policia Local i Bombers han estat treballant intensament des de dissabte per tornar la vila a la normalitat.
 

Publicat el 3 de juny de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^