Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys posa punt final a 5 dies de Festa Major plens d'actes

En general, tots els actes han gaudit de molt públic, des del divendres amb el pregó dedicat als 75 anys de la Dansa d’Arenys i amb l’humorista i actor Pep Plaza com a pregoner. 

Tots els espais on hi ha hagut activitats hi hagut molta concurrència de gent, des de la platja amb les Barraques, les atraccions i els focs fins a l’església per Completes i Ofici, així com la placeta, la nova part coberta de la riera amb les orquestres, ABBA the new Experience, i l’entorn del Xifré amb espectacles i activitats infantils. També cal destacar la bona participació en el Correfoc després dels focs, una de les novetats de la Festa Major d’enguany. 

Sant Zenon ha comptat amb la presència d’autoritats, com el president del Parlament, Josep Rull, que va assistir a Completes, així com altres diputats i diputades, alcaldes i regidors d’altres municipis del Maresme i de Catalunya. 

Aquest Sant Zenon 2024 ha estat possible gràcies a la impliació d’entitats de la vila, de les regidories de Festes, Cultura i Joventut, però també especialment a la Policia Local i Brigada Municipal que han fet un important treball per a garantir al seguretat i la neteja a la vila. 

Publicat el 10 de juliol de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^