Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament posa en marxa una campanya de sensibilització ambiental per a la millora de la recollida selectiva

Aquest divendres dia 9 d'agost comença la campanya de comunicació i sensibilització ambiental de reforç estival per a la millora de la recollida selectiva dels residus municipals, especialment de l'orgànica. La campanya durarà tres mesos, d’agost a octubre, està organitzada per l'Àrea de Medi Ambient i realitzarà l’empresa Econimbus.  

Els objectius de la campanya són augmentar el percentatge de recollida selectiva de les diferents fraccions, disminuir el nombre d’impropis, promoure un ús adequat dels contenidors i del porta a porta, repartir cubells i bosses compostables, evitar l’abandonament d’andròmines i promoure l’ús de recollida de mobles i deixalleria.  

Hi haurà informadors que estaran en punts informatius d'entrega de material, es visitaran comerços generadors d'orgànica de la vila, es faran tallers per la Riera i porta a porta a urbanitzacions per poder informar de la recollida porta a porta a través d'una petita enquesta i entrega del material informatiu i bujols reixats. 

A més, durant el pròxim setembre i octubre la campanya es farà extensiva a les escoles i instituts que ho demanin per a fer activitats d'educació ambiental relacionades amb els residus i el compostatge. 

També es està previst fer una visita guiada a la planta incineradora de Mataró, amb sortida amb autocar des d'Arenys en una data per determinar. 

 

Publicat el 8 d'agost de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^