Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Cloenda de la campanya de civisme i convivència

La Sala Josep Maria Arnau del Calisay va acollir el dimecres 25 de setembre l’acte de cloenda de la campanya de civisme de l’Ajuntament amb la presentació de les principals conclusions i les accions que s’han realitzat. 

Durant els nou mesos que ha durat la campanya s’han dut a terme reunions amb les àrees tècniques, visites als barris, reunions amb les entitats i la ciutadania, s’ha fet d’observadors, s’han efectuat nou mediacions de comunitats de veïns, entre altres. A més, s’han realitzat enquestes amb un total de 326 respostes. 

Pel que fa a les enquestes, es van fer preguntes sobre el civisme i la convivència. En general, les persones que han respost han valorat el civisme a la vila amb un 59,3 % i la convivència amb un 71,8 %. 

Respecte del civisme, el més valorat ha estat la neteja de les places i els carrers i també el respecte, amb un 27 %; seguit per l’ús i la cura dels espais públics, amb un 16,10 %; la gestió dels residus, amb un 14 %; el civisme amb els animals domèstics, amb un 11 %, i la mobilitat, amb un 4 %.  

En l’apartat de convivència, les enquestes han valorat les bones relacions amb el veïnatge amb un 87 %; el respecte a l’altre, amb un 5 %; la coneixença del veïnat, amb un 3 %; els espais de participació, amb un 2 %, i la resolució de conflictes, amb un 1 %. 

A més, també es va celebrar la Setmana del Civisme a mitjans de juny, en què es van realitzar diferents accions i es van elaborar cinc vídeos educatius. 

 

Publicat el 26 de setembre de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^