Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ONGS D'ARENYS DE MAR
Associació Arenyenca Amics de Cuba
Cuba i Arenys, una relació amb molta història
 • L'entitat

  L'Associació Arenyenca d'Amics de Cuba va néixer fa uns anys a Arenys de Mar, quan un grup de persones interessades en tot el que passa a l'illa de Cuba decideixen treballar per ajudar en tot el que poguessin als habitants de l'illa.

 • Els projectes

  L´Associació Arenyenca d´Amics de Cuba treballa per enviar ajuts a Cuba, sobretot medicaments i altre material mèdic als geriàtrics de l´Havana i altres poblacions, especialment al geriàtric Ramón y Cajal de l´Havana. Gràcies a la col•laboració de diferents laboratoris, un grup d´arenyencs i arenyenques treballen des de l´any 1992 perquè els enviaments de medicaments siguin una realitat any rere any.

  A banda dels medicaments, l´any 2007 la Diputació de Barcelona va donar una cinquantena d´ordinadors a l´ONG perquè els fes arribar a una escola de l´Havana, i aquest any, el 2008, també es podran enviar 10 cadires de rodes al geriàtric. En aquest cas, l´Associació Arenyenca d´Amics de Cuba ha aconseguit les cadires de rodes i que un taller de la població les arreglés de manera gratuïta. Aquest any, els medicaments enviats es donaran al geriàtric “Convento de Belén”, també a l´Havana.

  A banda d´aquests enviaments, l´ONG també treballa per donar a conèixer tot el que fa referència al món cubà a Arenys de Mar.

 • Col·labora
  Per a qualsevol aclariment i si voleu col·laborar amb l'associació, poseu-vos en contacte amb els responsables de l'ONG.
 • Contacte

  Associació Arenyenca d´Amics de Cuba
  Adreça: Rial del Sepí, s/n
  Telèfon: 93 792 18 34

Publicat el 30 d'abril de 2008
Imprimir
^