Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ONGS D'ARENYS DE MAR
Caramelos Solidarios
Cap infant sense un caramel, cap infant sense un somriure
 • L'entitat

  Caramelos Solidarios neix fa dos anys al campament de refugiats Sahrahuís, al desert d´Algèria, en experimentar la satisfacció dels infants sahrahuís en tastar un caramel. L´objectiu de l´ONG és treballar perquè no hi hagi cap infant al món que deixi de ser-ho sense haver tastat mai un caramel. Caramelos Solidarios es dirigeix, també, a infants en situació de risc social, que han passat per una catàstrofe natural o conflictes bèl•lics, sempre amb la finalitat de denunciar aquestes situacions.

 • Els projectes

  Des que es va crear, aquesta ONG ha dut a terme 19 projectes a països com Algèria, Xile, Bolívia, el Perú, la República Dominicana, Haití o l´Argentina.
  Les cooperants han estat amb nens i nenes que mai abans havien menjat un caramel, que mai havien vist un globus, un pallasso o el mar. Infants que mai s´havien pintat les cares, dels quals han abusat sexualment els seus propis pares, nens i nenes que no han tingut mai una festa d´aniversari.
  Caramelos Solidarios ha cooperat amb organitzacions internacionals com Aldeas infantiles SOS Internacional i Caritas Internacional, així com altres de l´àmbit nacional. Diferents empreses han confiat amb aquesta ONG arenyenca, entitats bancàries com La Caixa o el Banc de Sabadell, o consultores com Multiplica o Infonomia.
  L´últim projecte amb què ha treballat ha estat amb l´Armada de Xile, amb qui han visitat infants que viuen a les zones més australs d´aquest país, comunitats totalment aïllades on només arriba l´armada un cop al mes amb un contingent mèdic. Un equip de la televisió xilena (Canal 13) i altres periodistes van acompanyar Caramelos Solidarios per fer un reportatge sobre l´organització.
  Ara mateix treballa en un projecte a punt d´executar al nord-est del Brasil, en aquest cas amb infants amb un risc social elevat.

 • Col·labora

  Per col·laborar amb aquesta ONG poseu-vos en contacte amb l'ONG.

  Totes les fotografies pertanyen a l'entitat

 • Contacte

  Apartat de correus 174
  08350 Arenys de Mar
  637.83.77.05

  info@caramelossolidarios.org


  caramelossolidarios.org


  Web d'entitats
Publicat el 30 d'abril de 2008
Imprimir
^