Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS OFICIALS
PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS DE L'AJUNTAMENT D'ARENYS DE MAR (2018-2019)
 • Fitxer Acrobat-PDF de (197kB)

  Fitxer: anunci_PLA_ESTRATEGIC_DE_SUBVENCIONS.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 13
  Mida: 197 kB

  Són objectius generals del present Pla estratègic els següents:
  a) Donar compliment al mandat legal recollit en l'art. 8.1 de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, que obliga als Ajuntaments a aprovar el seu corresponent Pla Estratègic, prèviament a la concessió de subvencions.
  b) Establir i normalitzar els principis i bases d'execució comunes a totes les subvencions, incrementant els nivells d'eficàcia i eficiència en la gestió de la despesa pública subvencional.
  c) Optimitzar l'accés dels ciutadans al fet subvencional amb garanties de transparència, uniformitat de criteri municipal i de lliure concurrència, i facilitar als ciutadans/nes totes les dades, quanties, objectius, criteris i procediments per poder ser beneficiari de subvencions.
  d) Racionalitzar la gestió municipal de les subvencions amb la valoració dels aspectes de transversalitat, eficàcia i eficiència en la gestió de les diferents línies d'ajudes.
  i) Impulsar la simplificació administrativa i la transparència, amb l'engegada d'una Base de dades municipal de subvencions, que reculli totes les ajudes atorgades, tant pels diferents òrgans municipals, com per les seves entitats.

Publicat el 14 de gener de 2019
Imprimir
^