Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ACTUACIÓ MUNICIPAL
Sessions plenàries

El Ple municipal és el màxim òrgan de representació política de la ciutadania en el govern d'Arenys de Mar. Integrat per la totalitat dels regidors (17) i presidit per l'alcalde, estableix les línies d'acció municipals i resol les qüestions més importants, amb funcions de tipus consultiu, planificador, reglamentari, i de control i fiscalització dels òrgans de govern.

Les sessions ordinàries dels plens municipals es duen a terme el tercer dijous de cada mes, a les 6 de la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Tothom qui ho vulgui hi pot assistir, i fins i tot participar tal com estableix el ROM, el Reglament Orgànic Municipal, que en l'article 97 regula la presentació de propostes d'iniciativa popular.

Els plens municipals es poden seguir en directe a través de Ràdio Arenys (91.2 FM) i per Internet a través dels canals muni cipals a les xarxes socials i al web de la Ràdio (radioarenys.cat). Tanmateix, podeu visionar els plens en diferit a través del canal municipal de Youtube. Des de 2018 es publiquen les vídeoactes amb tot d'informació relacionada de la sessió.

Podeu consultar les actes de les sessions plenàries clicant aquí.

Destaquem
 
^