Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
A TOCAR RATLLA

A Tocar Ratlla

El butlletí d'informació municipal arriba cada mes a les cases arenyenques amb les notícies que ha generat el consistori durant tot el mes. La prioritat d'aquest Govern són les persones i per aquesta raó es fa una aposta per un A Tocar Ratlla renovat, que oferixi més continguts, un mitjà de comunicació àgil, com, de fet, ha de ser tot el que fa referència a l'Ajuntament: fàcil, planer i accessible.

Pel que fa als continguts, els grups polítics amb representació municipal hi tenen veu cada mes, i no cada dos mesos com s'havia fet tradicionalment. Cada mes us presentem un reportatge en profunditat, en el qual intentem donar veu, també, als protagonistes del tema que tractem. Una altra de les novetats és la secció "Sala de Plens", en la qual us fem un resum dels acords que ha pres el Ple de l'Ajuntament cada mes. Aquesta publicació està concebuda com una eina de servei públic que ha de contribuir a fer més transparent l'activitat institucional de l'administració més pròxima a la gent d'Arenys.

El butlletí, així com totes les publicacions municipals i aquest mateix web, s'edita sota la llicència de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dóna llibertat als lectors de reproduir i fer difusió dels continguts de la revista, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. Formar part del projecte de Creative Commons és una aposta del Govern municipal, que entén que té ple sentit tenint en compte que es tracta de publicacions que es paguen amb diner públic.

Arenys Activitats

Una altra publicació municipal és l'agenda Arenys Activitats, que en forma de desplegable inclou les activitats de tot tipus que es duen a terme a Arenys de Mar durant tot el mes. Es reparteix mensualment i conjunta amb el butlletí municipal. Són els mateixos organitzadors qui les inclouen en l'agenda del web municipal.

Destaquem
 
^