Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Voluntaris per la Llengua 2020: sol·licitud per a aprenents/tes

VxL

Vols participar a la nova edició del Voluntariat per la Llengua? Aquesta campanya va adreçada a persones majors d'edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen agafar fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d'una manera natural a les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social. Tingueu present que la llengua de la conversa ha de ser sempre el català.

Si voleu participar en el programa heu d'emplenar el formulari següent:

Dades personals
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
*
*Sexe
Cliqueu per veure l'ajuda *Coneixement del català oral
Cliqueu per veure l'ajuda *Coneixement del català escrit
Preferències
*Preferència
*
Cliqueu per veure l'ajuda 

Avís de confidencialitat: D´acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat per a la gestió del programa “Voluntariat per la llengua”. El responsable d´aquest fitxer és la Secretaria de Política Lingüística. Podeu adreçar-vos a aquest organisme o al Departament de la Vicepresidència per exercir el dret d´accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, o fer-ho mitjançant un correu electrònic dirigit a voluntaris@voluntarisperlallengua.cat
Indicant el dret que es vol exercir, el motiu i les dades personals concretes. Si no l´accepteu, no us podreu donar d´alta del sistema.

 
^