Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Formulari d'inscripcions com a voluntari/a davant l'emergència del COVID-19 a Arenys de Mar
Si vol formar part del grup de voluntaris/es d'Arenys de Mar per ajudar a les persones més vulnerables davant l'emergència sanitària del coronavirus COVID-19, cal emplenar aquest formulari. Moltes gràcies per la seva col·laboració.
Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Pertany a algun grup de risc?
Té persones al seu càrrec (infants, gent gran o persones depenents)?
Té algun tipus de formació sanitària?
*Ha format part alguna vegada d'un equip de voluntariat?
*Disposa d'algun vehicle?
*
*
*Quins tipus de voluntariat pot exercicir?
*La inscripció en aquest formulari pot suposar la introducció del seu número de telèfon en un grup de whatsapp creat per coordinar les accions de l'equip de voluntariat. Està d'acord en formar part d'aquest grup?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Avís de confindencialitat: D´acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat per a la gestió del programa “Voluntariat Arenys”. El responsable d´aquest fitxer és l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Us hi podeu adreçar per exercir el dret d´accés, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, o fer-ho mitjançant un correu electrònic dirigit a premsa@arenysdemar.cat indicant el dret que es vol exercir, el motiu i les dades personals concretes. Si no l´accepteu, no us podreu donar d´alta al sistema.
 
^