X
#arenysparicipa
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària per la COVID-19

El Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 estableix la limitació de la llibertat de circulació de les persones i determina per a quines activitats es podrà circular per les vies d'ús públic.

El Departament d'Interior de la Generalitat ha establert un model de certificat on es declara de forma responsable l'activitat que s'està realitzant (llegir FAQs). El document no és obligatori però facilitarà la declaració en el cas que us sigui requerit en el trajecte per part de la Policia. 

    • La Generalitat ha introduït millores en el certificat autoresponsable de desplaçamentHa publicat un formulari en línia on s’han d’introduir les dades personals i les dades del desplaçament🚶🏻‍♂️🚲🚙

      Un cop emplenat, es genera un enllaç 🔗 per accedir al certificat amb les dades que has informat. Desa't l'enllaç per poder accedir-hi sempre que vulguis. També pots fer una captura de pantalla 📷 i desar-la en el mòbil o la tauleta.
      Com que no és obligatori signar 🖊el formulari, no cal imprimir-lo: només cal que desis la versió digital del formulari.

Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar facilitem l'obtenció d'aquest certificat però insistim que aquest document no és un aval per sortir de casa i us demanem que mantingueu el confinament al vostre domicili per evitar l'expansió de la coivd-19.

Certifico que el meu viatge està relacionat amb l'activitat especificada a continuació (marqueu la casella), autoritzada per l'article 7 del Reial decret 463/2020:

Cliqueu per veure l'ajuda *Motius justificats
*
*
*
*
*
Dades personals
*
*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

Un cop valideu el formulari accedireu a una nova pàgina amb un accés a les dades i també a l'opció d'impressió en paper o generar un PDF (si ho permet el vostre dispositiu).

Avís de confindencialitat: D´acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que les vostres dades només són utilitzades per generar aquest procés.

 

#EnsEnSortirem #JoEmQuedoACasa #CoronaArenys

 
^