X
#arenysparicipa
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Campanya de recollida de dispositius electrònics per facilitar l'aprenentatge en línia i la comunicació a les escoles

La regidoria d'Educació  engega una campanya per aconseguir dispositius electrònics amb l´objectiu de facilitar l´educació en línia en totes les etapes escolars i la comunicació entre les famílies que no tenen dispositius electrònics i les escoles. Amb aquesta iniciativa solidària, es volen habilitar dispositius electrònics per aquestes famílies que no en disposen i que d'aquesta manera, els alumnes, puguin seguir el seu treball online, durant el tercer trimestre escolar, mentre duri el confinament.

Amb aquesta acció coordinada amb els equips escolars es vol evitar que les persones que no tenen eines tecnològiques quedin exclosos a causa de la crisi sanitària del coronavirus.

Paral·lelament, es demana a les comunitats veïnals compartir WIFI de 10 h a 14 h perquè els escolars que no tenen internet es puguin descarregar les tasques del dia que l´escola encarrega, comprovar els correus electrònics i comunicar-se amb l´exterior. Es proposa deixar un avís a la porteria de la comunitat o a l'ascensor, per avisar de la necessitat o de l'oferiment.

Si teniu algun dispositiu que volgueu cedir per aquesta finalitat, ompliu el formular que hi ha a continuació:

Dades personals
*
*
*
*
*
*
Informació relacionada amb l'equip que voleu donar o cedir
*
*
*
És un ordinador de sobretaula. Complet? Detalleu que aporteu

L'Ajuntament d'Arenys de Mar us informa que totes les dades rebudes mitjançant formularis electrònics i/o correu electrònic seran incloses en un fitxer de l'entitat, i tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Política de privadesa i de seguretat de l'Ajuntament de Arenys de Mar, així com amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre. La finalitat de la creació, existència i manteniment d'aquest fitxer és el tractament de les dades de caràcter personal per tal de donar compliment a les funcions de servei públic de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Per exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l'àmbit reconegut per la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, i per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a oac@arenysdemar.cat. Us preguem que ens comuniqueu de forma immediata qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació amb les dades que ens heu proporcionat, amb la finalitat que aquestes responguin amb veracitat a la vostra situació personal en tot moment.

 
^