Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Tallers sector cures i treballadores de la llar
La regidoria d'Igualtat us convida als tallers

Aquestes properes setmanes la regidoria d'Igualtat proposa un seguit de sessions sobre el treball de cures per a treballadores de la llar, famílies contractants i sensibilitzar a la ciutadania en general de la situació en que es troba aquest sector invisibilitzat.
Aquests tallers tenen el suport de la Diputació de Barcelona.

Els dos tallers d'octubre estan adreçats en específic a les treballadores del sector de cures i de la llar per un cantó, i a les famílies contractants per l'altre. Amb la col·laboració d'Anem per Feina i del Col·lectiu Micaela.
El taller del novembre està distribuït en dues sessions de dues hores i està adreçat a la regulació emocional també a les treballadores d'aquest sector i a sensibilitzar a la ciutadania en general. Conduït per Niu de Projectes.

Preu: gratuït. Per més informació: Tel 93.795.97.77 igualtat@arenysdemar.cat

*Escolliu el taller que desitgeu
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^