Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
Fòrum documental "Les Filles de Nantun". Dimarts 22 de novembre a les 18h a la Sala d'Actes de la Biblioteca Fidel Fita.
En el marc dels actes del 25 de Novembre: Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Ens endinsarem a la cultura amazònica d'Awajún on la comunitat de dones que temps enrere vivia en una societat matriarcal, es van haver d'enfrontar amb la repressió patriarcal que les ha sotmès a la poligàmia i la destrucció dels seus valors, i com recuperen costums ancestrals amb la natura com a mecanismes de recuperació del mateix poder amb consum de plantes verinoses i càntics a Anen....Visibilitza la psicologia actual de les dones a través dels seus testimoniatges. Expressa els efectes socials de l'enverinament i les seves extensions simbòliques. I desenvolupa minuciosament l'ensenyament i valor dels cants Anen.
Vine i conversem sobre quins efectes ha ocasionat la repressió masclista a les dones de la comunitat amazònica d'Awajún i com l'ecofeminisme esdevé la resposta com a eina de transformació sociocomunitària i cultural.
Preu: gratuït. Per més informació: Tel 93.795.97.77 igualtat@arenysdemar.cat

*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^