Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ELS FORMULARIS
TALLER DE RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA DE LES DONES: Un viatge en clau feminista per la història.
En el marc dels actes del 8 de març: Dia Internacional de les dones

Dijous 16 de març a les 18 h. Centre Cultural Calisay. 2n pis

A través d´un “viatge per la història”, distribuït en quatre moments històrics, les participants anirem descobrint i recordant el paper i rols que hem tingut les dones, en diferents àmbits. Farem una reflexió extensa sobre com han canviat els temps i en l´actualitat tot allò que encara queda per assolir.

Taller gratuït. A càrrec de LaSal, Transformació Social, i amb el suport de l'àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.
Per a més informació:

Tel. 93.795.97.77

Correu-e: igualtat@arenysdemar.cat

*
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

D’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD), les dades personals recollides en el present formulari seran objecte de tractament per part de l’Ajuntament d’Arenys de Mar amb la finalitat que hi consta,. La base legal pel tractament de les seves dades és el seu consentiment, el desenvolupament de mesures contractuals o pre-contractuals i l’interès públic o exercici de poders públics. Es podran exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació mitjançant correu electrònic a l’adreça oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a dpd.ajaarenysdemar@diba.cat . En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst, o mentre es mantingui el consentiment de l’interessat. No es farà cessió de les dades obtingudes excepte pel compliment d’obligacions legals de l’Ajuntament. Preguem comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi en relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat de que aquests responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

 
^