Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
FESTIVAL DE MÚSICA A LA GRUTA

Aquest any arribem a la 16a edició del Festival de Música a la Gruta, i ho fem amb una programació interessant i d´una alta qualitat artística.
La història del Festival engega l´any 2008, quan després d´uns quants anys de concerts esporàdics amb col·laboració de la Fundació Caixa de Barcelona, la regidoria de Cultura es planteja començar a presentar propostes musicals d´una forma estable a la gruta de Lurdes.
Els concerts dels primers anys tenen tots ells un component que lliga els concerts amb la nostra població, bé sigui perquè la formació és local o que hi participa algun músic arenyenc o relacionat amb l´Escola Municipal de Música.
Els primers anys la programació i direcció del Festival va a càrrec de la Comissió de Festes, però a partir de la 5a edició l´Associació Escola de Música d´Arenys de Mar n´és l´encarregada.
Esperem que us agradi la programació d´aquest any i que ens acompanyeu en aquesta 16a edició.
En el lateral d´aquesta pàgina, o en les tres ratlletes de la part superior esquerra si esteu al vostre telèfon mòbil, trobareu la informació sobre la venda d´entrades i una breu explicació i programa dels grups que participen en el Festival d´aquest any.
Que tingueu un bon Festival!

Destaquem
 
^