Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Drets Civils
Botó que mostra/amaga menú lateral
DRETS CIVILS

La Regidoria de Drets Civils està compromesa a protegir els drets civils i polítics, individuals i col·lectius, de tota la ciutadania arenyenca. La Regidoria ha assumit funcions que havien estat agrupades en àmbits de treballs relacionats amb la igualtat, polítiques de gènere, nova ciutadania i altres formes que s'ha prioritzat el treball respecte als drets humans i els drets individuals de les persones

Una de les prioritats de la regidoria és lluitar contra les actituds violentes o denigrants que atempten contra la cohesió i la convivència , valors públics compartits que es fonamenten en el respecte a la diversitat, entesa com una riquesa i una fortalesa. Fer el seguiment de les possibles vulneracions d'aquests drets i donar suport a les persones i col·lectius que n´han pogut ser víctimes. En aquesta línia es col·labora amb la tasca que estan duent a terme a Catalunya diferents entitats i organismes públics i privats compromesos amb aquest mateix objectiu.

D´una manera transversal, tocant tots els àmbits de competència municipal, definim un model d´acollida per a qualsevol nou vilatà, arribi de la procedència que sigui, que li garanteixi l´accés en igualtat de condicions als recursos i serveis municipals, que l´informi de tots els seus drets i deures de ciutadania, i que l´ajudi a assumir fàcilment el grau d´autonomia necessària per desenvolupar la seva activitat social, cultural i professional a la nostra vila, evitant qualsevol risc d'exclusió, per raó de llengua, cultura o religió.

Dades de la regidoria

Responsable polític: Xavi Navarro i Garcia

Ajuntament d'Arenys de Mar. Centre Cultural Calisay
Riera Pare Fita, 31
08350 Arenys de Mar
Tel. 93 795 97 77

Destaquem
 
^