Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Serveis bàsics municipals
Botó que mostra/amaga menú lateral
SERVEIS BÀSICS MUNICIPALS

Regidoria d'Obres i Serveis Municipals

Aquesta Àrea municipal és l'encarregada de dur a terme els treballs d'adequació de la via pública i la neteja viària, com també el subministrament d'aigües.

Des d'aquesta Regidoria es dirigeixen les actuacions que en matèria d'obres i de jardineria serveixen per executar els diferents plans de repavimentació de carrers, reposició de l'arbrat, arranjaments de places, manteniment del servei d'aigües o senyalització de la via pública.

L'enginyer municipal coordina el projecte d'adequació de via pública i les instal·lacions municipals, i també les llicències d'activitats.

Des de l'àrea es coordinen així mateix els serveis de subministrament d'aigua a la nostra població i els de les companyies de gas, llum, comunicacions.

 

Un equip al servei dels arenyencs
 

La Brigada Municipal d´Obres i Serveis de l´Ajuntament d´Arenys de Mar treballa perquè els carrers, places i parcs de la vila facin més goig. La principal dedicació de la brigada, que compta amb una trentena de treballadors, és mantenir neta la via pública i supervisar la recollida d´escombraries.

Els operaris de la brigada també fan feines de paleta, pintura i jardineria. Entre altres feines, són els encarregats de mantenir en condicions les voreres i calçades de la via pública i d´arreglar els desperfectes dels edificis municipals, així com de renovar el mobiliari urbà malmès.

En quant a la jardineria, fan manteniment i neteja dels espais verds de la vila. La brigada, a més, ha d'estar a punt per actuar en casos d'emergències, com ara tempestes, ventades, rierades, etc. per resoldre els desperfectes que s'hagin originat tant a la via pública com al mobiliari urbà.

Altres tasques són donar suport a tots els actes que s'organitzen a través de la regidories de Cultura, Esports i Ensenyament, així com als venedors de les parades del mercat municipal; i també el manteniment del cementiri.

Dades de la regidoria

Responsable polític: Soraya Real i Iglesias

Brigada Municipal:
c. Doedes, 23-25
Tel. 93 792 27 06
serveismunicipals@arenysdemar.cat

Servei Municipal d´Enllumenat Públic – Boquet
93.799.02.12 (avaries)
608.308.894 (urgències)

Servei Municipal d'Aigües – SOREA
902 250 070 (atenció al client)
900 304 070 (avaries)
900 405 070 (reclamacions)

Destaquem
 
^