Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
PLENS MUNICIPALS I JUNTES DE GOVERN
Les Actes de Plens municipals i les Juntes de Govern a partir del 2008 es poden consultar al nou Tauler

Plens municipals i juntes de Govern

Ple municipal

El ple municipal

El Ple municipal és el māxim ōrgan de representaciķ política de la ciutadania en el govern d'Arenys de Mar.
 
Integrat per la totalitat dels regidors (17) i presidit per l'alcalde, estableix les línies d'acciķ municipals i resol les qüestions més importants, amb funcions de tipus consultiu, planificador, reglamentari, i de control i fiscalitzaciķ dels ōrgans de govern.

Les sessions ordināries dels plens municipals es duen a terme el tercer dimecres de cada mes a les 7 de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. Tothom qui ho vulgui hi pot assistir, i fins i tot participar tal com estableix el ROM, el Reglament Orgānic Municipal, que en l'article 97 regula la presentaciķ de propostes d'iniciativa popular. 

Els plens municipals es poden seguir en directe a través de Rādio Arenys (91.2 FM) i per Internet a través del web de la Rādio (radioarenys.cat).

Les actes dels plens municipals es publiquen en aquest mateix web (des de l'octubre de 2006) un cop aprovades en les sessions posteriors de cada ple. També es poden consultar a través del tauler d'anuncis que hi ha a la faįana de l'Ajuntament (Riera Bisbe Pol, 8).

La Junta de Govern

La Comissiķ de Govern estā integrada per l'alcalde i els tinents d'Alcaldia. Les funcions de la Comissiķ de Govern sķn assistir l'alcalde en l'exercici de les seves atribucions. Es reuneix setmanalment.

Destaquem
 
^