Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Un cor infantil anglès actua divendres al Calisay
El cor júnior de la Caterham School està format per nens de 9 a 13 anys i ha recorregut gairebé tota Europa en els darrers anys

La Caterham School Junior Choir actua demà divendres 14 de juliol a l'auditori Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar. És un cor infantil d'una escola anglesa on la música juga un paper molt important en l'educació dels nens i nenes. L'entrada a aquest concert de cant coral, que començarà a les 9 del vespre, és lliure. Aquest cor ha recorregut gairebé tota Europa i ara visiten la nostra vila. Una bona proposta per demà a la nit.
Caterham School és una escola situada en el comptat de Surrey al sud-est d'Anglaterra  prop de Londres. Fundada en el segle XIX com a escola per als fills dels ministres de la Reforma de l´Església, Caterham s'ha convertit en una escola amb alumnes entre 11 i 18 anys de totes les parts del món.

La música juga un paper important en el desenvolupament de la vida del alumnes de Caterham. Estan orgullosos de tenir bones orquestres, bandes i formacions instrumentals de totes classes, i nombrosos cors.

El cor júnior de la Caterham School està format per nens de 9 a 13 anys i ha recorregut gairebé tota Europa en els darrers anys. El seu repertori està compost per música sacra i secular.

Programa:

 The Lord´s My Shepherd, Paul Simpson
 Look at the world, John Rutter
 Carol of the Children, John Rutter
 Bread of life, Paul Simpson
 Ave Verum, W.A. Mozart
 Pie Jesu, Lloyd Webber
 The Lord Bless You and Keep You, John Rutter
 I know You´re Here Beside Me, Margaret Carpenter
 A Spoonful Of Sugar, Rogers & Hammerstein
 You Raise Me Up , Rolf Lovland/Brndan Graham
 Flash Bang Wallop, John Cander
 Keep The Home Fires Burning, Ivor Novello

Publicat el 13 de juliol de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^