Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
BIBLIOTECA P. FIDEL FITA
Altres serveis

BIBLIOPLATJA Biblioplatja

Les biblioteques de la Xarxa ofereixen a l'estiu el servei de Bibliopiscines i Biblioplatges.
Les biblioteques seleccionen d'entre el seu fons obres adequades al temps de lleure i les traslladen a les piscines i platges de les seves localitats.

La Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar porta cada estiu els seus serveis al passeig marítim. Així, aquells veïns o visitants que busquin una lectura estiuenca, podran triar entre una selecció de novel·les, còmics i literatura per a petits i joves. Tanmateix, aquells que vulguin informar-se, a la Biblioplatja podran llegir la premsa del dia, revistes i documentar-se sobre els interessos turístics de la vila, així com totes les activitats que s'hi desenvolupen. Com és habitual, la Biblioplatja està acompanyada d'un conjunt d'activitats culturals i lúdiques per a totes les edats: hores del conte i tallers per a infants i adults, passejades amb la golondrina, demostracions de cuina, recorreguts medi ambientals, tallers de diversa tipologia...

RACÓ DE FAMÍLIES
 
El Racó de famílies és la secció de la biblioteca dirigida a tota persona interessada en el món infantil: pares, tutors, educadors... Ofereix informació relacionada amb els infants a través de fons documental de temàtiques diverses (educació, salut, alimentació, informació per edats, literatura infantil...), revistes especialitzades i recursos d'informació accessibles via web.

RACÓ DE L'OPOSITOR I AUTORS I FONS LOCALS 

A la segona planta hi trobareu un espai amb aquests racons especialitzats diferenciats. D'una banda hi ha els llibres d'oposicions per preparar els exàmens de diferents titulacions i, per l'altra, hi ha una petita mostra de materials amb temàtica arenyenca per conèixer la nostra vila i els seus encants. 

 
Imprimir
^