Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ARENYS DE FLORS
ESPAIS FLORITS 2011
Banner llarg amb lletres

ÍNDEX

Presentació
Espais
Activitats
Mapa
Establiments florits
Organització
Cançó: Jo canto entre onades i flors
Programa de ma
Cartell


Moltes gràcies i fins l'any vinent

Arenys de Mar s'ha convertit, el 4 i 5 de juny, en un esclat d'espais florits, tots ells relacionats amb el mar. Flors i Onades ha pres el relleu, aquest any, a les anteriors edicions de Flors i Titelles, i ha demostrat que la vinculació d'Arenys amb el mar és molt important, ja que totes les creacions han donat molt de si.
Plaça de l'EsglésiaPlaça de l'AjuntamentMarquesina de l'Ateneu ArenyencMercat Municipal

La suma de visites als Espais Florits i la participació en tallers, conferències i espectacles gairebé han arribat a les 33 mil. Els comentaris dels visitants han anat en la línia de gran satisfacció pels muntatges que s´han pogut veure durant tot aquest cap de setmana en les places i carrers de la nostra població, elogiant sobretot la gran tasca realitzada per la gent del mercat municipal i la participació dels veïns del carrer de l´Església.

L'illa de la plaça de l´Església, la platja paradisíaca de la plaça de l´Ajuntament, la taverna marinera de l´Ateneu Arenyenc i el monument a la Mare de Déu del Carme a la sala Lloveras, han rebut també una gran quantitat de crítiques positives. L´espai estrella, però, d´aquesta 5a edició ha estat l´ermita del Mont Calvari, gràcies a la seva exquisida decoració floral i el fet que feia anys que no es podia visitar.

L´exposició de bonsais i orquídies han seguit  essent un reclam molt important d´aquest certamen floral arenyenc.

Els tallers, conferències i espectacles han estat el complement ideal per acabar d´arrodonir les visites als espais florits. Cal destacar el gran interès que han suscitat entre el públic els tallers de cura de les orquídies que van omplir la Sala Noble del C.C.Calisay, però sobretot els espectacles d´inauguració i cloenda que es varen dur a terme a les escales reials del port. El públic va omplir les tres sessions del recitat poètic de l´ermita del Calvari obligant els rapsodes a repetir-lo una quarta vegada atès que molta gent s´havia quedat sense poder-lo escoltar.

Els jardiners municipals avui estan recollint les plantes i flors dels espais tancats per trasplantar-les, en el casos que sigui possible, als jardins municipals.

La valoració general del Flors i Onades és molt positiva i ja s´està treballant en la 6a edició que es celebrarà la primavera de l´any 2012.  

Des de l´organització es vol agrair molts sincerament la participació a totes les persones, entitats, col·lectius i empreses que han fet possible aquesta nova edició dels Espais Florits.

Animació en format flash
 
Imprimir
^