Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Flors>Aquest juny, Flors i Onades
Botó que mostra/amaga menú lateral
ARENYS DE FLORS
Aquest juny, Flors i Onades
Banner llarg amb lletres
El cap de setmana del 4 i 5 de juny, Arenys tornarà a ser un esclat de color i d´animació. Només caldrà passejar per la vila i anar descobrint les places, els espais, i els equipaments  que s'han escollit per veure-hi orquídies, bonsais, càctus i altres flors i plantes. A més, la proposta de Flors i Onadesus portarà a participar de diverses audicions de petit format que tindran les lletres com a protagonistes.

A través d'aquesta plana web podreu consultar el recorregut que haureu de fer per visitar els diferents Espais Florits, on trobareu les exposicions, quines conferències es fan i on, quins són els tallers previstos entorn del tema de les flors... com també cadascun dels espais carregats d´onades i onades de poesia i de lletres.

En aquesta edició volem acostar les flors cap al mar i el port, tot i que mantindrem l´exposició i les activitats entorn de les orquídies al C.C.Calisay, i la mostra de bonsais al claustre del Convent. Hi haurà novetats importants: hi incorporarem els càctus, les ones de poesia, que ens portaran riera avall cap al port, i les onades navegant pel nostre mar. 

Compartim un Arenys engalanat?

Des de la Regidoria de Cultura volem convidar els veïns dels carrers a decorar amb flors i plantes, els balcons, les finestres, els portals i els carrers, tal com ja van fer en l´edició passada de forma totalment espontània els veïns del carrer de l'Església, amb tan bons resultats.

Així mateix, volem fer extensiva la invitació als més de 50 establiments comercials de la vila que van decorar els seus aparadors amb motius de la mostra, i que ens agradaria que seguíssim sumant, per viure plegats un cap de setmana on rebrem amb ple esclat de color els més de 20.000 visitants que l´any passat van passejar per la nostra vila.

Treballem ja perquè aquest primer cap de setmana de juny, les flors i les lletres siguin les protagonistes. Els diferents espais rebran multitud de visitants atrets per les composicions que faran els professionals de jardineria i floristeria de la nostra vila, a qui s´assigna el disseny dels espais. I ho combinarem amb pinzellades de poesia, i de lletres, que ens delectaran al llarg del nostre recorregut.

En aquesta cinquena edició, Arenys de Mar vol continuar consolidant la Mostra i que la vila sigui un referent per atraure el turisme cultural que tant ens agrada. La proposta està servida i ara només falta que vosaltres també hi participeu activament. Per a qualsevol aclariment, dubte o suggeriment, no dubteu a contactar amb nosaltres: Regidoria de Cultura-Centre Cultural Calisay: 93 792 41 88  cultura@arenysdemar.cat.

Informació relacionada
Diumenge, 5 de juny de 2011
Fes una passejada per Arenys tot veient espais florits
Dissabte, 4 de juny de 2011
Fes una passejada per Arenys tot veient espais florits(2)
 
Imprimir
^