Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Espriu passejant per Synera

Espriu MuralsAquest any Salvador Espriu és més present a la nostra vila. Una de les darreres actuacions dins dels actes de commemoració del centenari del seu naixement, és el projecte realitzat per l'artista local Ricard Ferran amb el Centre Espriu.

3 murals situats a diferents indrets del nucli antic amb textos d'Espriu i il·lustracions de Ferran formen part del projecte artístic: “Empremtes d'Espriu”. Una manera de fer sortir les paraules dels llibres d'Espriu als diferents racons de Synera.

El Mural que trobarem al C. Andreu Guri amb Camí de la Pietat, hi podem trobar el text del llibre Ronda de mort a Sinera: “En el vell carret d´en Quel·la/desitjava de pujar/pel camí del cementiri/que domina tot el mar”.

Al carrer del Turó amb Escarabar podrem llegir: “Ensopegàvem amb mots. Una per una, riuen les sabates”. Fragment de Per al llibre de salms d´aquests vells cecs, VII.

I Finalment el 3er mural, a Pas sota estudi tocant amb el Rial de Sa Clavella, els dibuixos dels grills són acompanyats de Final del laberint, VIII amb: “La vella nit es posa / de nou l´abric. / Se´l corda amb una llarga / cançó de grills/ Encén el petit home /de la lluna el fanal.”

La multitudinària “Rierada Espriu. La Festa dels mots”  celebrada el 7 de juliol, va ser una altre mostra de com Espriu, aquest any, passeja per Synera:


Video Regidoria de Cultura.

Video realizat per: Àngel Garcia Borras (AFA)

Publicat l'1 de setembre de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^