Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Arenys de Mar celebra la 4a Fira Internacional de Puntes del 27 al 29 d'abril
Informem que, davant la previsió de pluja per aquest diumenge, la Trobada de Puntaires d'Arenys de Mar queda suspesa. La resta d'activitats incloses en la Fira Internacional de Puntes es mantenen segons el programa previst.

FIP 2018Del divendres 27 al diumenge 29 d'abril, el Centre Cultural Calisay acollirà la 4a edició de la Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar.

En aquesta edició del certamen bianual hi haurà la participació de puntaires de diversos països europeus, com ara Polònia, França, República Txeca i Bèlgica, que compartiran espai amb les escoles i associacions més representatives de Catalunya, entre elles l'Associació Catalana de Puntaires, l'Associació de Puntaries Flor d'Alba d'Arenys de Mar, les Puntaires Verge del Remei d'Arenys de Munt, l'Escola de Puntaires de Barcelona, l'Associació de Puntaires de La Garriga, l'Associació de Puntaires de Girona, l'Associació de Puntaires d'Arenys de Munt i el Museu de les Puntes de l'Arboç.

Durant els tres dies es realitzaran diverses activitats i tallers de puntes de Polònia, França i de punta extremenya, demostracions, venta de productes relacionats amb les puntes, jornada de portes obertes al Museu Marès de la Punta i l'exposició Camí de somnis al Centre Cultural el Calisay. A més, el darrer dia de la 4a Fira Internacional de Puntes d'Arenys de Mar es farà coincidir amb la trobada anual de puntaires d'Arenys de Mar, que tindrà lloc el diumenge 29 d'abril.

Aquest esdeveniment suposa una bona oportunitat per conèixer treballs que s'estan realitzant a Europa tant de punta contemporànea com de treballs tradicionals, a més de poder adquirir patrons i fils especials per a l'elaboració del producte.

L'accès a la fira serà gratuït durant els tres dies.

Horaris de la Fira:
Divendres 27 d'abril, de 16 a 20 h.
Dissabte 28 d'abril, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.
Diumenge 29 d'abril, de 10 a 14 h.

Entitats organitzadores:
Ajuntament d'Arenys de Mar, Museu d'Arenys de Mar i Associació de Puntaires Flor d'Alba d'Arenys de Mar

Publicat el 6 d'abril de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^