Photo by Aaron Burden on Unsplash
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Concurs de crítica teatral Francesc Aymerich

Platea SeràficsCoincidint amb les representacions del Concurs de teatre amateur Premi Vila d'Arenys de Mar, aquest cap de setmana ha començat una nova edició del Concurs de crítica teatral Francesc Aymerich, vinculat a aquest certamen.

El Concurs de crítica teatral Francesc Aymerich s'estructura en dues categories:
- Alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius o en edat compresa entre els 15 i 18 anys. S’hi podrà participar a nivell individual o en equip (de 2-3 persones).
- Alumnes de l’Aula de Formació de Persones Adultes i dels Plans de Transició Treball (PTT). S’hi podrà participar a nivell individual o en equip (de 2-3 persones).

Els treballs de crítica teatral faran referència a una de les obres teatrals representades en el decurs de l’esmentat concurs de teatre. Es lliurarà un premi de 200 euros en llibres al guanyador de cadascuna de les dues catagories.

El Concurs de crítica teatral Francesc Aymerich, que enguany celebra la 22a edició, està especialment enfocat als centres docents de la vila amb l'objectiu de promoure i acostar la cultura i el teatre al jovent.

Podeu consultar les bases detalles del concurs a continuació:

bases critica aymerich

bases critica aymerich

Fitxer: Bases_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 90,28 kB

Publicat el 28 de gener de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^