Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El procés participatiu de la urbanització del nou tram cobert de la Riera s'explica a Oviedo

Xuniendo Barrios a OviedoLa regidora Laia Martín i la tècnica de participació ciutadana, Laura Espinasa, han participat aquest cap de setmana a unes jornades organitzades per l'ajuntament d'Oviedo sobre procesos reeixits d'urbanisme participatiu. L'aportació arenyenca ha estat per explicar el procés participatiu que es va realitzar l'any 2016 respecte el nou espai guanyat amb la cobertura del tram central de la Riera, davant de l'Asil Toreent.

L'àrea de Participació de l'ajuntament d'Oviedo ha organitzat, juntament amb la plataforma veïnal "Unint barris", la primera edició de  "Xuniendo Barrios. Camudando'l modelu de ciudà" (Unint Barris: canviat el model de ciutat), unes jornades sobre la regeneració i humanització de la Ronda Sud d'Oviedo. Les jornades començaven aquest cap de setmana i duren fins al mes de juny. I les van presentar, dissabte, la vicealcaldessa i regidora de Participació, Ana Taboada i Francisco Castro Gálvez, de "Xuniendo Barrios".

El programa d'aquest cicle gira al voltant de la regeneració de les ciutats, des de la visió de les persones que les habiten i la seva participació en el procés de canvi. D'aquesta manera, s'han programat conferències sobre processos reeixits d'urbanisme participatiu que s'han dut a terme en diverses ciutats d'Espanya i s'ha convidat a representants de diferents municipis com és el cas d'Arenys de Mar, Olot o Madrid, per explicar la seva transformació de la Gran Via.

Laia Martín i Laura Espinasa van fer una presentació conjunta des dels diversos aspectes, tècnic i polític, de tot el procés que es va portar a terme fa tres anys.

Publicat el 12 de maig de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^