Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Organització dels serveis municipals i noves mesures per frenar el coronavirus
S'ha fet un nou ban municipal que insisteix en les mesures de confinament de la ciutadania i informa de les mesures locals aplicades les darreres hores.

L'alcaldessa, Annabel Moreno ha decretat la situació d’Alerta en Fase d’emergència 1 del Pla de protecció civil municipal, a causa de l’activació per part del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya de la fase d’emergència 1 del pla d’actuació del pla Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc.

El mateix decret també preveu els serveis mínims municipals i articula diversos aspectes de l'atenció ciutadana i els tràmits administratius en marxa..

Des de l'Alcaldia també s'ha redactat un ban que insisiteix en les mesures de confinament de la ciutadania i explica diverses informacions i mesures locals aplicades les darreres hores. Ìnforma que s'han tancat les zones de jocs infantils, parcs municipals i platges i que s'han suspès la zones blava i verda d'aparcament regulat. Divendres passat ja es va fer un primer ban municipal.

Respecte als serveis municipals i els tràmits administratius:

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la Plaça de la Vila,  és físicament tancada i l’atenció es fa telefònicament al telèfon 937959900, de 8.30 h a 14.00 h, i per correu electrònic a: oac@arenysdemar.cat. Només en casos molt urgents es programarà la visita amb cita prèvia.

Tot els equipaments i departaments resten tancats al públic, excepte Policia local i Serveis socials que només atendran presencialment en casos urgents i inajornables.

S’han interromput tots els terminis oberts de tramitació de procediments municipals que ja es reprendran quan se superi aquesta situació. Se segueixen poden fer tràmits telemàtics a través del web municipal www.arenysdemar.cat.

Els serveis de Promoció Econòmica us atenen des de proecon@arenysdemar.cat i el telèfon 647332899

L'ICS informa que les persones qui tingui la recepta de llarga durada caducada poden trucar al CAP (937958074) per activar la prorroga telemàticament i després poden anar a la farmàcia a buscar els medicaments amb la recepta antiga. No cal que vagin a recollir físicament la recepta nova.

Fitxer Acrobat-PDF de (89,26kB)

Fitxer: decret_alerta_16_03_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 89,26 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (74,73kB)

Fitxer: segon_decret_alerta_16_03_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 74,73 kB

BAN MUNICIPAL

Fitxer Acrobat-PDF de (574,75kB)

Fitxer: BAN_MUNICIPAL_16_marc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 574,75 kB

Informació per a personal d’atenció al públic a l’àmbit no sanitari

Repositori de materials per imprimir (en diferents llengües) de Canal salut per informar i frenar el coronavirus 

 

Publicat el 16 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^