Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
#quedat a casa i garantim les mesures de confinament

Tot els equipaments i departaments municipals resten tancats al públic, excepte la Policia local i els Serveis socials que només atendran presencialment en casos urgents i inajornables. La Policia local aten i coordina les necessitats i emergències des del 937959901.

Els Serveis Socials al capdavant de l'emergència asegueixen atenent als més vulnerables i les noves incidències que sorgeixen. La brigada de serveis segueix al carrer i ha reforçat la neteja a la via pública i en punts estratègics amb baldeig desinfectant.

Tot el personal municipal treballa telemàticament, excepte els qui són al carrer. S'han articulat torns per preveure i evitar infeccions completes dels equips del mateix departament. Abraçada virtual i agraïment immens a tots els equips de treballadors dels Serveis municipals.

#coronaArenys @covid19arenys #JoActuo

L'Ajuntament d'Arenys ha creat un nou canal de comunicació a través de Telegram per donar tota la informació local relacionada amb el coronavirus. També s'hi ofereix  una programació en clau arenyenca de propostes lúdiques, creatives, culturals i d'entreteniment, per grans i petits per ajudar a passar les hores i els dies de confinament.

Una proposta en la línia de la campanya #JoaActuo que amb aquesta etiqueta a totes les xarxes ha sorgit espontàniament amb el missatge de: "Quedar-se a casa és actuar. Fer un vídeo, ajudar a una veïna, cuidar la mare, donar classes en streaming o cantar a la finestra també és actuar!"

El canal de Telefram és a l'enllaç https://t.me/covid19arenys. També es mantenen actius els perfils municipals a Facebook i Twitter.

Atenció ciutadana telemàtica

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a la Plaça de la Vila,  és físicament tancada i l’atenció es fa telefònicament al telèfon 937959900, de 8.30 h a 14.00 h, i per correu electrònic a: oac@arenysdemar.cat. Només en casos molt urgents es programarà la visita amb cita prèvia. S’han interromput tots els terminis oberts de tramitació de procediments municipals que ja es reprendran quan se superi aquesta situació. Se segueixen poden fer tràmits telemàtics a través del web municipal www.arenysdemar.cat.

Noves preguntes i més respostes des de Protecció Civil sobre la malaltia i les mesures que s'apliquen relacionades amb el confinament i restricció de moviments:

Fitxer Acrobat-PDF de (121,98kB)

Fitxer: Qu__776_estionari_restriccions_COVID19_v20200317_20h.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 121,98 kB

El darrer Ban municipal amb un seguit de mesures activades a Arenys de Mar.

Publicat el 18 de març de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^