Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
28 de maig. Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les DonesLa regidoria d'Igualtat promou, des de fa anys, la celebració del Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones amb un conjunt d'actes informatius a Arenys de Mar. Enguany la seva realització té la complicació de la pandèmia de la covid-19, però malgrat tot s'ha fet un esforç per fer una programació completa i variada d'actes que s'agruparan entorn al dia 28 de maig.

Les diverses presentacions i tallers s'oferiran en vídeo i es podran seguir en directe, en alguns casos amb possibilitat d'intervenir-hi, i es podran consultar i veure posteriorment. Des de la portada d'aquest web i les xarxes socials municipals se'n farà difusió.

Dimecres 27 de maig 

12h. Dona, salut, conflictes bèl·lics. Conversa amb Nadia Ghulam, autora "El secret del meu turbant".

17.30h El sol pèlvic i la fisioteràpia, taller a càrrec de Paula Gordillo, d'Espai Més que Salut.

Dijous 28 de maig 

12h Dona i salut als mitjans de comunicació

amb Gema Revuelta, directora del Centre d'Estudis de Ciència, Comunicació i Societat de la UPF.

13h Marie Curie i la radioactivitat amb Neus Ribas, directora del Museu d'Arenys

17.30h Sabies que la mortalitat per infart de les dones és superior a la dels homes? Marina Alventosa metgessa al CAP d'Arenys, especialista en medicina familiar i comunitària

Divendres 29 de maig 

12h Dona, salut i literatura amb Montserrat Fonoll

19h L'autocura en temps de crisi  a càrrec de Lara Terrades, psicòloga.

L'origen d'aquesta commemoració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. L'objectiu d'aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l´estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

 

Publicat el 22 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^