Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Portes obertes virtual als centres escolars

Escola (foto: gencat.cat)

Les jornades de portes obertes als centres arenyencs d'educació infantil, primària i secundària, enguany, es faran a través sessions telemàtiques i amb tot un seguit d'informació audiovisual que els centres han preparat per presentar les seves instal·lacions, programes escolars i equips docents. Aquesta modalitat és el recurs que poden fer servir el centres, davant la prohibició de que les famílies puguin accedir a l'interior dels edificis.

Aquesta setmana i la vinent tots els centres arenyencs ofereixen les seves portes obertes de diverses maneres:

L'escola Joan Maragall farà la seva xerrada informativa online el dia, 6 de març. a les 11h. del matí.
Des de la portada del seu web es pot accedir a la seva pàgina informativa que inclou una visita virtual i a l'enllaç d'accés de la reunió. 

L'escola Sinera prepara dues reunions virtuals per donar opcions a les famílies: el divendres, 12 de març (17:30 h) i el dissabte, 13 de març (11:30 h). Tota la informació serà accessible des de la portada del web de l'escola que donarà accés a una presentació virtual.

L'Institut Els Tres Turons informa de totes les seves preinscripcions des de la seva portada web. Té prevista una sessió informativa pels alumnes de l'escola Sinera (dimarts, 2 de març) i pels alumnes de l'escola Joan Maragall (dijous , 4 de març). El dia 5 de març tenen previst penjar una presentació genèrica en format PDF des de la pàgina informativa que inclou una visita virtual. Pel procés de preinscripció ofereix una atenció personalitzada al telèfon 937959603.

L'Escola de la Presentació ja va començar les portes obertes, amb entrevistes presencials i virtuals, la setmana passada. Des de la portada del seu web ofereixen informació del centre i com concertar visites.  Des d'aquest dilluns es poden demanar les visites presencials amb cita prèvia  trucant al 93.792.02.41 

La preinscripció serà del 15 al 24 de març per infantil i primària i del 17 al 24 de març per la secundària obligatòria (ESO)

El calendari per la preinscripció del batxillerat  i els cicles formatius de grau mitjà serà l'11 al 17 de maig de 2021.

Enguany tota la tramitació haurà de fer-se en línia.

Des d'aquesta pàgina del Departament d'Educació es pot accedir a la preinscripció dels diferents nivells. 

Aquest vídeo explica i ajuda a fer el procés de  preinscripció.

Publicat el 27 de febrer de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^