Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
EXPOSICIONS
Esclats de tinta
a càrrec del col·lectiu Tarlatana'17
 • Inauguració: 
  Amb motiu de la crisi sanitària del COVID-19 no hi haurà inauguració
 • Data d'inici: 
  3 de setembre de 2021
 • Data de fi: 
  26 de setembre de 2021
 • Adreça

  CC Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

  Aforament limitat a 20 persones dins la sala. Caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat entre usuaris.

 • Esclats de tinta

  La tarlatana és un teixit de cotó, clar, subtil. Els seus fils, trama i ordit, formen sovint un entramat ordenat, gairebé geomètric. Altres vegades ordit i trama poden presentar-se de forma irregular, amb mides diferents com si cada fil tingués vida pròpia, convertint l'aparença del teixit en quelcom desfilat i desendreçat. Però la tarlatana, aparentment fràgil, continua essent resistent, perquè els fils sumen malgrat que les diferents orientacions de l'ordit i la trama apuntin cap a llocs diferents.
  Al nostre col·lectiu ens sedueix el gravat. A les persones que en formem part, ens agrada gravar i parlar de gravat, compartir idees i discutir-les. Cadascú té les seves preferències sobre les diferents tècniques, però com els fils de la tarlatana ens sentim lliures amb les nostres obres, els nostres punts de vista i les nostres discussions. I alhora ens sentim cofois de formar part d'un teixit. D'aquí el nom que hem escollit: TARLATANA 17. Sent 17 la referència a l'any que vam crear el col·lectiu.
  La tarlatana, a més, és una peça important en fer un gravat. No té tanta anomenada com el coure, la punta seca, l'aiguafort, el tòrcul... però és imprescindible a l'hora de netejar la tinta de la planxa, permetent d'aquesta manera intuir com serà la imatge de l'estampa que sortirà del tòrcul. Així de senzill i així d'important.

  ×  
  Exposició Tarlatana17  Esclats de tinta Exposició Tarlatana17  Esclats de tinta

 • Cartell

 
Imprimir
^