Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Nadal>Els Reis de l'Orient i els seus acompanyants
Botó que mostra/amaga menú lateral
NADAL
Els Reis de l'Orient i els seus acompanyants

Passes

Nens i nenes d’Arenys de Mar, aquestes són les activitats relacionades amb els Reis d’Orient d’aquest Nadal.

Dissabte 11 de desembre de 2021:

Patgesa ReialA les 6 i a les 7 de la tarda al Teatre Principal, tindrem el plaer de conèixer a la Patgessa Reial Shiva-tah que viu durant tot l’any a la nostra població i que explica a Ses Majestats com són els nens i nenes d'Arenys de Mar.
Si la vols conèixer treu la teva invitació al portal del Teatre Principal. Aforament limitat.

El dia 5 de gener de 2022:

  • A les 6 de la tarda, els Reis d’Orient arribaran a la part alta de la Riera Zona nova coberta. Anem-los a rebre amb fanalets. Allà podrem veure’ls envoltats de tots els seu acompanyats: patges, músics, ballarins... No us ho perdeu! 
  • Seguidament els Reis saludaran a tots els nens i nenes que estigueu a la Riera en el seu trajecte fins als vehicles que els portaran a la plaça de l’Ajuntament.
  • A la haima instal·lada a la plaça de l’Ajuntament els Reis, un cop saludades les autoritats i saludats als veïns des dels balcons de la casa de la vila, recolliran les vostres cartes, que de ben segur ja esteu preparant. Un cop tancada la haima només caldrà anar-vos-en a dormir, això sí, sense oblidar de posar al vostre balcó menjar pels camells i algun refresc pels Reis i els patges.

Si voleu que els Reis personalment us portin els regals a casa contacteu amb la Comissió Cavalcada de Reis mitjançant aquest formulari.

Aquest any els Reis també ofereixen l'oportunitat a la mainada que està confinada poder parlar amb algun dels Reis mitjançant videoconferència. Aquesta trobada es farà per la plataforma "jitsi meet".  Durant la tarda i vespre del dimarts 4 de gener de 2022. Tan sols cal ompli aquest formulari. Heu de tenir en compte que us enviaran un enllaç el mateix matí de dimarts. Teniu temps per apuntar-vos-hi fins la mitjanit de dilluns.

Cartell Reis'22

Qualsevol consulta podeu adreçar-la al correu reisarenys@gmail.com   

Nadal segur

 
Imprimir
^