Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Voleu treballar a l'Ajuntament d'Arenys de Mar?

ajuntamentBusqueu feina o voleu canviar? L'Ajuntament d'Arenys té oberta la convocatòria per la creació d'una borsa de treball de diferents categories per cobrir temporalment vacants de jardineria, pintura i paletes de Serveis municipals. Ràdio Arenys, emissora i servei municipal, també té oberta la convocatòria d'una plaça d'auxiliar administrativa i una altra de tècnica de so.

Els terminis d'aquestes convocatòries encara són obertes. La borsa de treball és per donar resposta a diferents categories (oficials 1a i 2a) i cobrir temporalment vacants sobrevingudes o substitucions de personal i altres supòsits de contractacions laborals temporals o de nomenaments interins. Des d'aquí es poden consultar les bases que regulen la convocatòria i els seus requisits. La data límit per presentar-se és el 25 de febrer.

L'Entitat Pública Empresarial Ràdio Arenys també té oberta una convocatòria per proveir la plaça d'auxiliar administrativa i el  procés selectiu d'un tècnic/a de so. La plaça d'administratiu/va és per ser contractada en règim laboral temporal d'interinitat fins la cobertura en propietat de la plaça i amb un màxim de tres anys. Podeu trobar la informació de les dues convocatòries aquí.

Publicat el 15 de febrer de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^