Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Música a la Gruta>Programació 15a edició Festival de Música a la Gruta
Botó que mostra/amaga menú lateral
FESTIVAL DE MÚSICA A LA GRUTA
Programació 15a edició Festival de Música a la Gruta

  Festival de Música a la Gruta - 15 anys  
A les 10 de la nit - A la Gruta de Lurdes

Dissabte 6 d’agost

Recital joves talents a càrrec d’Ariadna Chmelik i Pedro Borges

1

L’Ariadna (violoncel·lista) i en Pedro (pianista) van començar a tocar junts al 2016 quan van coincidir als seus estudis a la Musik-Akademie Basel (Suïssa). Conjuntament van formar part de la classe d’Anton Kernjak amb qui van treballar intensament durant dos anys.

Junts han fet concerts regularment a Suïssa així com en diverses masterclass a Suïssa i a Espanya amb Ferenc Rados, Cibrán Sierra, Rita Wagner, entre d’altres. 

PROGRAMA

  COMPRA AQUÍ L'ENTRADA PER AQUEST CONCERT

Diumenge 14 d’agost

Autors clàssics i populars de Llatinoamerica a càrrec de Josep Soto i Jordi Torrens

Josep Soto i Jordi Torrents

Aquest magnífic duet , integrat per dos dels grans i més versàtils guitarristes del panorama musical, ofereixen un repertori de temes de la música llatinoamericana interpretant autors com Astor Piazzolla, Armando Manzanero, Antonio Carlos Jobim, Luiz Bonfa, o Osvaldo Farres, entre d'altres.

El bolero , la bossanova , el tango , la milonga , la zamba o la rumba són els ritmes que acompanyaran les melodies més exquisides de la mà d'aquests dos compositors i mestres de l'instrument.

  COMPRA AQUÍ L'ENTRADA PER AQUEST CONCERT  

Dissabte 20 d’agost

Concert de veu i arpa a càrrec d’Anna Farrés i Esther Pinyol

Esther Pinyol i Anna Farrés

El duo està format per l’arpista Esther Pinyol i la soprano Anna Farrés. Malgrat que la seva trajectòria conjunta és breu, són dues joves intèrprets professionals catalanes que fa molts anys que es troben en constant activitat, formant part de diferents grups i formacions.

La seva primera aparició com a duet, fou el maig de 2021 en motiu de la Fira Modernista de Terrassa, actuant al Teatre Principal de Terrassa. El 4 de setembre del mateix any, varen tocar al claustre del convent de San Francesc de Terrassa per commemorar els fets històrics de la ciutat. 

PROGRAMA

  COMPRA AQUÍ L'ENTRADA PER AQUEST CONCERT  

Dissabte 27 d’agost

Dones reals (...o ideals?) a càrrec de La Ferlandina  

La Ferlandina

Fa uns mesos, les músiques de l’ensemble barroca La Ferlandina vam començar a reflexionar al voltant d’aquesta pregunta i de per què ens commou pensar en dones compositores. La relació dona-músic o dona-compositora no ha estat fàcil al llarg de la història de la humanitat. Actualment, moltes de les experiències musicals que vivim i que ens representen encara arrosseguen aquest llast. 

Això ens ha portat a crear un concert que pretén ser una experiència artística compartida amb el públic, interpel·lant a l’oient a través de la música i de les històries de dones reals i de dones fictícies, de dones que han estat creades com a mite i de dones que han esdevingut mites.

PROGRAMA

  COMPRA AQUÍ L'ENTRADA PER AQUEST CONCERT  

 
Imprimir
^