Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Port d'Arenys celebra les Festes del Carme

Festes del Carme 2022Enllestida la Festa Major, les entitats i associacions culturals i esportives arenyenques organitzen les Festes del Carme al Port d'Arenys. Una programació extensa d'activitats que tindran com a punt central la celebració de la Mare de Déu del Carme i la processó marinera, que es farà el proper dissabte al vespre i que es podrà veure des del moll pesquer i davant del litoral d'Arenys.

Les entitats arenyenques han agrupat les seves activitats relacionades amb el mar durant aquest cap de setmana. Hi haurà activitats molt variades, des de xerrades de temes marins a activitats de navegació, com els tastets de rems i la navegació amb vela llatina.

Com s'ha fet els darrers anys, en situació de pandèmia, l'acte religiós relacionat amb la celebració es farà a les Escales de la Pau del Port, on el rector d'Arenys, Mossèn Joan Soler farà una pregària per tots els homes i dones de mar. Tot seguit, començarà la processó marinera de les barques fora del port, portant la imatge de la Mare de Déu del Carme.

L'Ateneu Arenyenc encetarà el programa d'actes d'enguany amb una exposició sobre el mar i també ha preparat una xerrada per preguntar-se si "Som de mar?".  La Biblioplatja també ha inclòs dues presentacions relacionades amb temes marins durant aquests dies. I Els Seràfics aporten la seva activitat teatral per recrear l'Arenys indià, a les Escales de la Pau, dissabte a la nit, amb un nou espectacle dirigit per Roger Pou i Llavina.

El Club de Pesca Mar Sport organitza "Havaneres i cremat", la nit de dissabte a les seves instal·lacions, i l'endemà prepara el concurs de pesca amb canya infantil i juvenil, una cita tradicional d'aquestes dates.

Al Moll de llevant, l'entitat El Moll, dedicada a la preservació del patrimoni marítim, farà portes obertes per poder visitar els seus espais, durant els matins de dissabte i diumenge. El Moll organitza un curs bàsic de navegació amb vela llatina, les persones que hi vulguin participar s'han d'inscriure abans.

Publicat el 12 de juliol de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^