Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El nou Carnet Jove Local a Arenys de Mar

Carnet Jove

cARNET jOVE

El nou Carnet Jove Local es comença a expedir des d'aquesta setmana a  Arenys de Mar. Els titulars del Carnet Jove veuran modificada la imatge del carnet, que incorpora l’escut de la vila i la personalització del butlletí, el web i l’APP del carnet, que des d’ara prioritza tots aquells avantatges que puguin gaudir a Arenys de Mar, i que se sumen als avantatges que poden gaudir en l'àmbit nacional i internacional. 

Així mateix, els joves, que ja han rebut una primera tramesa del butlletí electrònic (newsletter), gaudeixen dels nous avantatges i serveis que s’han incorporat en els darrers mesos, arran de la campanya de captació de comerços que es va iniciar la primavera passada. Amb aquesta campanya s'ha doblat el nombre d'avantatges i serveis locals com poden ser l’alimentació, l’esport, la formació, la salut, la cultura i descomptes en serveis municipals, per exemple un 20 % de descompte en l'entrada al Teatre Principal o un 10 % de descompte en la matrícula als centres esportius Uesports. 

Amb el nou Carnet Jove Local el joves podran gaudir d’una renovada i ampliada oferta local, que se suma als aproximadament 8.000 avantatges que poden gaudir al conjunt de Catalunya, així com als que s’ofereixen arreu d’Europa. A més a més, el nombre d’avantatges locals anirà creixent en les properes setmanes, a mesura que s’hi afegeixin nous comerços.

Coincidint amb l’expedició dels nous carnets, també comença una campanya per animar els joves a obtenir el carnet  i, d’aquesta manera, eixamplar la comunitat de titulars. Aquesta promoció serà molt variada i està impulsada per la Regidoria de Joventut conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. La informació local es pot consultar des d'aquest espai web.

Com tenir el Canet Jove?

Els joves que decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove (CJ) ho poden fer a través del web carnetjove.cat, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o a Imagin. El Carnet Jove té un format digital i es pot utilitzar directament des de l’APP mòbil del Carnet Jove. Per tal de disposar del Carnet, els joves hauran acreditar que resideixen al municipi, mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament.

Per la seva banda, els joves que ja eren titulars no caldrà que renovin el Carnet, perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove Local a l’APP del CJ. D'altra banda, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’Imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

Amb els nous Carnets Joves Locals es pretén potenciar el comerç local de proximitat i fer del Carnet Jove una eina encara més útil pel dia a dia del jovent als seus municipis. Així mateix, aquesta acció respon a la pròpia demanda de milers de joves durant l’acció participativa organitzada el 2017, coincidint amb el 30è aniversari del Carnet.

La Direcció General de Joventut va iniciar, en fase de prova pilot, el Carnet Jove Local el 2018 en un total de set municipis catalans. L’èxit de la iniciativa fa que Joventut l’hagi seguit estenent a nous municipis i comarques, com és el cas d’aquests 10 ens locals que avui estrenen carnet.

Publicat el 3 d'octubre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^