Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tenim un repte! Formació i guia per una bona gestió de residus

tenim un repteA Arenys de Mar generem més de 8.000 tones de residus anuals, contribuint a la problemàtica global de residus. Ja s'ha assolit un 54,61% de recollida selectiva, però no és suficient. Som, encara, lluny del 75% per assolir l’any 2030.  Els nostres residus generen impactes sobre el medi ambient amb gravíssimes conseqüències... Per això, s'ha posat en marxa la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Aquesta setmana ha arrencat una nova fase de la campanya "Arenys ho aporta tot", que farà incidència en propostes més concretes entorn del tractament de residus i també seguirà informant a tota la ciutadania i establiments comercials sobre com fer millor la selecció. Entre les propostes que es portaran a terme, relacionades amb la fracció orgànica, s'impulsaran uns tallers per poder compostar a la llar. També hi ha previstes altres propostes i una visita a la planta de tractament de residus del Maresme, per comprovar la selecció prèvia que es realitza abans d'incinerar o transportar la resta als abocadors.

Des de l’Ajuntament, amb el suport de l’equip educatiu de la campanya de sensibilització ambiental per a la millora de la recollida selectiva, posem a la vostra disposició diversos materials i guies amb l’objectiu de reduir l’impacte social, econòmic i ambiental del municipi. Els materials contenen tota la informació i les dades de contacte de l'equip que impulsa la campanya.

Carta de presentació de la Campanya:

Fitxer Acrobat-PDF de (459.67kB)

Fitxer: AFi_Cartes_Lectura_fA_cil_CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 459.67 kB

Tríptic informatiu general sobre les cins fraccions:

Fitxer Acrobat-PDF de (1.78MB)

Fitxer: AFi_Triptic_LEC_FAC_CAT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.78 MB

Guia informativa adreçada a la ciutadania:

Fitxer Acrobat-PDF de (2.73MB)

Fitxer: AFi_Guia_Residus_CIUT.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 2.73 MB

Guia informativa adreçada a establiments comervials i als grans productors:

Fitxer Acrobat-PDF de (2.76MB)

Fitxer: AFi_Guia_Residus_PRODC.PDF

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 2.76 MB

Publicat el 28 de gener de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^