Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El PTT d'Arenys de Mar guanya un premi d'emprenedoria de la mostra de projectes ImpulsFP

impulsimpulsEl PTT d’Arenys de Mar- Institut els Tres Turons ha guanyat el 3er premi d’emprenedoria – Millor impacte social de la mostra de projectes ImpulsFP.   El Pla de Transició al Treball d’Arenys de Mar ha participat a la Mostra ImpulsFP on destaquen els projectes d’emprenedoria i innovació presentats pels estudiants de formació professional i pels equips docents en tots els seus nivells i de tot Catalunya.

Aquest premi ha estat en l’apartat de millor impacte social, amb el projecte Muntem una cooperativa, que van treballar conjuntament els grup de vendes i fusteria, durant el curs 2021-2022.El PTT d’Arenys de Mar- Institut els Tres Turons va optar a aquesta edició dels premis ImpulsFP després d’obtenir el 2on premi com a millor projecte de programes de formació i inserció (PFI-PTT) dels Premis noves i nous Professionals de l’Ajuntament de Terrassa del 2022.

ImpulsFP és una convocatòria per donar visibilitat al talent dels estudiants d’FP i ressaltar el treball dels docents i centres educatius. Els projectes que s'hi presenten mostren el compromís de la comunitat educativa a fomentar l’esperit emprenedor i la capacitat de generar idees trencadores, amb l’objectiu de motivar als estudiants a explorar la seva creativitat i a desenvolupar habilitats clau per al món laboral.

 Els 30 premis atorgats en les categories d’emprenedoria i innovació reconeixen els esforços i assoliments dels participants. Aquesta visibilitat no sols reforça la confiança dels estudiants en les seves habilitats, sinó que també promou l’excel·lència en l’ensenyament i anima a altres docents a involucrar-se en projectes innovadors.

Enhorabona a tot l’equip docent del PTT, que ha obtingut aquest reconeixement competint amb 28 Cicles de grau mig i superior de tot Catalunya i al que només hi havien arribat 2 PTT.

Publicat el 19 de maig de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^