Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament intensifica la neteja de la vila amb aigua de pou
La brigada municipal ha començat utilitzar aigua no potable del pou del Xifré pel baldeig de riera i carrers. 

neteja brigadaLa Generalitat ha donat el permís per poder fer ús del pou del Xifré, ja que es tracta d’aigua no potable. Abans d’extreure-la, però, des de la Regidoria de Serveis s’han fet diversos treballs d’adequació de l’espai i el canvi de la bomba extractora. 

De moment, aquest serà l’únic pou que es farà servir. En un futur, es podria plantejar l’ús d’un segon pou al polígon de Valldegata. El que queda totalment descartat, per qüestions de seguretat, és Can Ramon de les Aigües. 

Des de la regidoria remarquen la necessitat de tenir la vila neta, ja que disposen d’informes que relacionen la brutícia a la via pública amb la presència cada vegada més elevada de rosegadors i paneroles, un problema que cada vegada preocupa més als veïns. 

La política de reutilització i recuperació de recursos no potables cada vegada pren més força i avui en dia encara té més importància pels episodis de sequera, cada cop més freqüents. L’objectiu és reduir el consum d’aigua, en una clara aposta per l’economia circular i en un moment en què la transició energètica és una prioritat.

Publicat el 18 de juliol de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^