Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Neteja i manteniment a les escoles abans d'arrencar el nou curs

escola maragallL’Ajuntament ha realitzat aquests dies diverses tasques de manteniment als centres educatius. A totes les escoles s’ha fet una neteja dels espais, vidres i patis, així com dels espais verds de l’entorn.

A l'escola Joan Maragall, s’han fet tasques de pintura en alguns despatxos i s’ha posat pintura antilliscant a l’escala d’emergència que dona al pati. En aquest centre, a més, estan en marxa les obres per la naturalització dels patis a càrrec de l’empresa Parcs i Jardins Catalunya. L’arbrat, que va a càrrec de la regidoria de Medi Ambient, es posarà a partir de novembre. A l’escola Sinera, una de les principals feines és l’anivellament d’un tram de la pista del pati. 

A les escoles bressol municipals del Maricel i Els Colors, s’han instal·lat climatitzadors i ventiladors. 

Entre les novetats de l’inici d’aquesta arrencada del nou curs, cal destacar que la regidoria d’Educació està treballant en la incorporació de 8 alumnes nous d’etapa Infantil i Primària. Són nens i nenes que es troben d’acollida al centre de menors vulnerables de La Raureta. La idea és que puguin anar a les escoles públiques així com a la concertada de La Presentació.  

 

Publicat el 5 de setembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^